Sprekers

Paul Verburgt

Paul Verburgt

Paul Verburgt was jarenlang directeur van organisaties in de publieke en private sector. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur en publicist. Een tijdje geleden verscheen zijn derde boek, Minimal Management, een hardhandige afrekening met de overdaad aan bazen en regels, tevens een praktische gids om het heel anders te doen. Minimal Management werd een bestseller.

Sessies

 
Daniël Maats

Daniël Maats

Daniël Maats is arbeidsrecht advocaat bij Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseur.

Sessies

 
Sjoerd van der Velden

Sjoerd van der Velden

Sjoerd van der Velden is oprichter van en advocaat bij Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs.

Sessies

 
Karin Croon LinkedIn

Karin Croon

Karin Croon is sinds 2014 medeverantwoordelijk voor de digitalisering van de data- en klantinteractie binnen KPN. Zij heeft het People en Team Development Center neergezet. Dit team zorgt ervoor dat de ontwikkeling van medewerkers en teams centraal staan. Zowel op het gebied van technologie, organisatie, cultuur als klanttevredenheid zijn via een onorthodoxe aanpak grote doorbraken gerealiseerd. Hiervoor bekleedde Karin diverse business transformatie- en operationele management- functies binnen en buiten KPN.

Sessies

 
Anjo Dimmers en Erik van Landewijk

Anjo Dimmers en Erik van Landewijk

Beide trainers hebben ruim 20 jaar onderwijservaring waarin ze ook leidinggevende functies hebben bekleed. Ze hebben een eigen bedrijf van Landewijk TCC (sinds 2008) en geven groepstrainingen zowel als individuele trainingen in organisaties zoals Toverland, het Laurentius Ziekenhuis te Roermond en AppSignal. De trainingen worden gegeven met als voornaamste uitgangspunt Executive Neuroscience, aangevuld met de Transactionele Analyse, NLP en het gedachtengoed van Stephen Covey.

Sessies

 
Raymond Maas LinkedIn

Raymond Maas

Raymond Maas heeft ruime ervaring in verander en implementatieprogramma’s bij verschillende organisaties. Voornamelijk op het gebied van organisatiecultuur, anders werken en veranderleiderschap. Raymond is tevens mede-auteur van het boek ‘Engage!’ over avontuurlijk veranderen.

Sessies

 
Ruben Klerkx

Ruben Klerkx

Ruben Klerkx van Bizarbijzonder.nl helpt verandering leuk én effectief te maken. Verander het spel, laat jezelf zien en excelleer. Start! Klerkx helpt organisaties om verandering vorm te geven. Om te investeren in hun mensen en ze te enthousiasmeren voor verandering. Grote veranderingen beginnen altijd bij persoonlijke veranderingen. Dat is waar hij zich op richt; impact maken vanuit persoonlijke verandering. Hoe hij dat doet? Door jaren onderzoek te doen en de “7 levels voor meer impact” ® te bedenken, waarmee mensen leren om zelf verandering teweeg te brengen. “Ik geloof dat sterke organisaties worden gemaakt door sterke mensen met sterk ontwikkelde persoonlijkheden.” Duurzame gedragsverandering: Verhoog je persoonlijke effectiviteit en maak succesdoorbraken voor het leven.

Sessies

 

Meermans-korting

Met meer mensen inschrijven = korting! Oplopend tot wel €100,-

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.