Sprekers

Paul Verburgt

Paul Verburgt

Paul Verburgt was jarenlang directeur van organisaties in de publieke en private sector. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur en publicist. Een tijdje geleden verscheen zijn derde boek, Minimal Management, een hardhandige afrekening met de overdaad aan bazen en regels, tevens een praktische gids om het heel anders te doen. Minimal Management werd een bestseller.

Sessies

 
Daniël Maats

Daniël Maats

Daniël Maats is arbeidsrecht advocaat bij Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseur.

Sessies

 
Sjoerd van der Velden

Sjoerd van der Velden

Sjoerd van der Velden is oprichter van en advocaat bij Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs.

Sessies

 
Anjo Dimmers en Erik van Landewijk

Anjo Dimmers en Erik van Landewijk

Beide trainers hebben ruim 20 jaar onderwijservaring waarin ze ook leidinggevende functies hebben bekleed. Ze hebben een eigen bedrijf van Landewijk TCC (sinds 2008) en geven groepstrainingen zowel als individuele trainingen in organisaties zoals Toverland, het Laurentius Ziekenhuis te Roermond en AppSignal. De trainingen worden gegeven met als voornaamste uitgangspunt Executive Neuroscience, aangevuld met de Transactionele Analyse, NLP en het gedachtengoed van Stephen Covey.

Sessies

 
Raymond Maas LinkedIn

Raymond Maas

Raymond Maas heeft ruime ervaring in verander en implementatieprogramma’s bij verschillende organisaties. Voornamelijk op het gebied van organisatiecultuur, anders werken en veranderleiderschap. Raymond is tevens mede-auteur van het boek ‘Engage!’ over avontuurlijk veranderen.

Sessies

 
Pieter Rop LinkedIn

Pieter Rop

Pieter Rop, jurist van origine, maakte de overstap naar training- en advieswerk toen hij erachter kwam dat hij van zijn vrijetijdsbesteding ‘trainingen geven' ook zijn vak kon maken. Hoe werken met geschikte, leuke mensen niet automatisch tot goede resultaten leidt is zijn fascinatie. Hij geeft handvaten hoe u ideeën en adviezen in uw organisatie wél geaccepteerd krijgt. Klanten vinden Pieter direct, enthousiast, relativerend, pragmatisch en humorvol.

Sessies

 
Ruben Klerx

Ruben Klerx

Ruben Klerkx van Bizarbijzonder.nl helpt verandering leuk én effectief te maken. Verander het spel, laat jezelf zien en excelleer. Start! Klerkx helpt organisaties om verandering vorm te geven. Om te investeren in hun mensen en ze te enthousiasmeren voor verandering. Grote veranderingen beginnen altijd bij persoonlijke veranderingen. Dat is waar hij zich op richt; impact maken vanuit persoonlijke verandering. Hoe hij dat doet? Door jaren onderzoek te doen en de “7 levels voor meer impact” ® te bedenken, waarmee mensen leren om zelf verandering teweeg te brengen. “Ik geloof dat sterke organisaties worden gemaakt door sterke mensen met sterk ontwikkelde persoonlijkheden.” Duurzame gedragsverandering: Verhoog je persoonlijke effectiviteit en maak succesdoorbraken voor het leven.

Sessies

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.