Sprekers

Paul Verburgt

Paul Verburgt

Paul Verburgt was jarenlang directeur van organisaties in de publieke en private sector. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur en publicist. Een tijdje geleden verscheen zijn derde boek, Minimal Management, een hardhandige afrekening met de overdaad aan bazen en regels, tevens een praktische gids om het heel anders te doen. Minimal Management werd een bestseller.

Sessies

 
Daniël Maats

Daniël Maats

Daniël Maats is arbeidsrecht advocaat bij Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseur.

Sessies

 
Sjoerd van der Velden

Sjoerd van der Velden

Sjoerd van der Velden is oprichter van en advocaat bij Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs.

Sessies

 
Leon Bedaux LinkedIn

Leon Bedaux

Leon Bedaux is sinds 2014 verantwoordelijk voor de digitalisering van de data en klantinteractie binnen KPN. Zowel op het gebied van technologie, organisatie, cultuur als klanttevredenheid heeft hij met zijn team via een onorthodoxe aanpak grote doorbraken gerealiseerd. Hiervoor bekleedde hij diverse operationele en commerciele management-functies binnen KPN.

Sessies

 
Ria van Dinteren LinkedIn

Ria van Dinteren

Ria van Dinteren is onderwijskundige en heeft zelf jaren gewerkt als leidinggevende. Sinds 2010 houdt zij zich bezig met de toepassingen van breinkennis. Zij werkt als begeleider van managementteams en heeft diverse boeken over dit onderwerp op haar naam staan waaronder Brein@work dat in 2011 genomineerd is als managementboek van het jaar. Ze is hoofdredacteur van TVOO en maakt deel uit van diverse expertteams over de toepassingen van neurowetenschappelijk onderzoek.

Sessies

 
Raymond Maas LinkedIn

Raymond Maas

Raymond Maas heeft ruime ervaring in verander en implementatieprogramma’s bij verschillende organisaties. Voornamelijk op het gebied van organisatiecultuur, anders werken en veranderleiderschap. Raymond is tevens mede-auteur van het boek ‘Engage!’ over avontuurlijk veranderen.

Sessies

 
Pieter Rop LinkedIn

Pieter Rop

Pieter Rop, jurist van origine, maakte de overstap naar training- en advieswerk toen hij erachter kwam dat hij van zijn vrijetijdsbesteding ‘trainingen geven' ook zijn vak kon maken. Hoe werken met geschikte, leuke mensen niet automatisch tot goede resultaten leidt is zijn fascinatie. Hij geeft handvaten hoe u ideeën en adviezen in uw organisatie wél geaccepteerd krijgt. Klanten vinden Pieter direct, enthousiast, relativerend, pragmatisch en humorvol.

Sessies

 
Marieke Franken

Marieke Franken

Marieke Franken is trainer. Ze werkt met enthousiaste medewerkers van bedrijven die zij helpt met het zien van meer mogelijkheden, waardoor ze meer resultaat creëren in hun werk. Met andere woorden: Marieke maakt de verbinding van een creatief idee naar business.

Sessies

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.